Αρχική | » Εκδηλώσεις | Επικοινωνία | Η Ηγουμενίτσα | Προσφορές | Ελληνικά
     

Kyprianou House -Εκδηλώσεις (δεξίωση, γάμος, βάπτιση...)

Κάντε την δεξίωση σας αξέχαστη στο Belvedere pool-bar!
Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εκδηλώσεις όπως γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτυ η γενέθλια.


Σε αυτό το ήσυχο και όμορφο περιβάλλον,  λίγο πιο έξω από την Ηγουμενίτσα, έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο ξεχωριστό και φιλόξενο, ιδανικό για μια προσωπική βραδιά δεξίωσης. Το καταπράσινο γρασίδι, οι φοίνικες και οι τριανταφυλλιές αναδεικνύονται το βράδυ με διακριτικό φωτισμό, καθρεπτίζοντας απαλά στην πισίνα που υπάρχει στο κέντρο, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Το σύνολο συμπληρώνει η αύρα της θάλασσας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και πραγματικά μαγεύει της αισθήσεις .

Οι δεξιώσεις είναι υπαίθριες, όμως κατ΄ απαίτηση παρέχεται η δυνατότητα στέγασης του χώρου. Το Belvedere διατίθεται να φιλοξενήσει μέχρι και 300 άτομα  και σας εγγυόμαστε μια μοναδική βραδιά με απολαυστικές γεύσεις. Σε συνεργασία με τα καλύτερα catering, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πλούσια menu, ξεχωριστά για κάθε περίσταση. Επιπλέον μπορούμε να σας προτείνουμε  τους κατάλληλους συνεργάτες για διακόσμηση, μουσική και ιδικά εφέ.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να φροντίσουμε την κάθε λεπτομέρεια, ώστε η δεξίωση σας να μείνει αξέχαστη σε σας αλλά και στους καλεσμένους σας.

Περιηγηθείτε στο χώρο του Belvedere pool-bar  μέσα από της παρακάτω φωτογραφίες.  Δείτε τον κήπο, την πισίνα και τους χώρους στολισμένους για γαμήλια δεξίωση και βάπτιση.

Παρακαλώ κάντε "κλικ" πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

     

 

 

       
       

     

 

 

       
       

     

 

 

       
       

     

 

 

       
 

 

 


• Επικοινωνήστε μαζί μας

Kyprianou House :
Αικατερίνη Κυπριανού
e-mail : info@kyprianou-house.gr

« Περισσότερα...»

• Χάρτης Ηγουμενίτσας

Δείτε τον χάρτη της περιοχής, την τοποθεσία του Kyprianou House και μάθετε πως θα έρθετε...
« Περισσότερα...»


Προσφορές - Ειδικές τιμές
« Περισσότερα...»